Interim

Mijn aanpak voor interim management is gebaseerd op het principe van het maken van een bergtocht. Prestaties maak je nooit alleen waar: in de bergen is teamwork cruciaal en vooral stap voor stap maak je gedeelde ambities waar. Voorafgaand aan de start van een expeditie is het van grote meerwaarde om gezichtspunten uit te wisselen. Samen de top bereiken lukt immers niet als je ieder op je eigen berg klimt.

Werkwijze

Na een gedegen voorbereiding volgt de analyse en het plan van aanpak. Ik deel de route naar passende innovaties of duurzame veranderingen in in korte trajecten. De trajecten staan onderling in verbinding en zijn goed te belopen voor de school of een specifiek team. Communicatie op basis van openheid en timing is een must voor een goede sfeer en daarmee voor goede resultaten. Samenspel in het team zorgt er voor dat verschillen overbrugbaar en doelen bereikbaar zijn.

T-teken Lotte | Van Houten Management & Advies is inzetbaar voor interim management in de functie van directeur of afdelingsleider bij tijdelijke vervanging of onderwijskundig verandertraject.